Pagina's

woensdag 7 augustus 2013

Nieuw in de blogwereld! :)

Hey allemaal,

Sinds vandaag hebben wij een nieuw blog gestart.
Ons blog zal gaan over Duck Tape. Je zal je misschien afvragen, wat Duck Tape precies is.
Eigenlijk is het gewoon Duct Tape maar dan in verschillende kleuren en printjes. Ook kun je het vergelijken met Masking Tape.
In Nederland is het nog niet zo populair als in Amerika. Maar het begint er aan te komen! Sinds kort kan je het halen bij de Hornbach en als je toevallig in Amerika bent, kan je het vinden bij de Walmart en de Staples. Jammer genoeg, moet het wel helemaal naar Nederland geimporteerd worden, waardoor het wel een stuk duurder is.

Op ons blog, zul je verschillende dingen tegenkomen over Duck Tape. Vooral wat je er van kunt maken, en de creaties die we zelf hebben gemaakt. Op Youtube staan ook filmpjes. Jammer genoeg zijn die niet met centimeters maar met inches (Dat is een Amerikaanse meetgewoonte). Maar op ons blog zullen we zo vaak mogelijk in centimeters werken.

Misschien snap je nog niet helemaal wat Duck Tape nou eigenlijk inhoud. Als je ons blog volgt, zul je dat vanzelf te weten komen.

Duck Tape rollen
Nou, dit is onze collectie. Misschien is hij voor veel mensen een beetje groot, maar als je eenmaal doorhebt hoe leuk het is, zul je vanzelf ook een grote collectie opbouwen.
Nogmaals, als je ons blijft volgen zul je steeds meer te weten komen wat het precies inhoudt. En wat je er allemaal van kan maken :)

Groetjes, Lucca en Isa


2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dames! Marit heeft regelmatig je elastiekjes in Lucca! :-)
    Dikke knuffel vanuit Nederland!
    Xxx Lisette

    BeantwoordenVerwijderen